Hangszer (6)
 
Dobos zenekart keres — Sziasztok! 48 éves dobos vagyok, zenekarban dobolni szeretnék. Stílus party zene, tánc zene, kivéve rock. Bármikor hívható vagyok.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Veszprém
ID: #91033

 
Jónás Vince — Sziasztok Jónás Vince vagyok 47 éves dobos. Zenekarban szeretnénk dobolni. Csak lakodalmas, mulatós zenét játszó csapatot keresek, bármikor hívható vagyok, hétvégén vagy este is.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Balatonfüred
ID: #89314

 
 
Zenekarban dobolni szeretnénk! csak lakodalmas Mulatos — Sziasztok! Dobos zenekart keres. Elsősorban Aktív működő, hakni, lagzi, parti zenét játszó zenekart. Távolság Székesfehérvártól Kb 100 km. Bármikor hívható mobilom.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Veszprém
ID: #89297

 
Dobos zenekarban dobolna — Sziasztok 48 éves dobos vagyok és zenekarban szeretnénk dobos lenni. A lakhelyem azért nem érdekes egyenlöre, mert én szeretném eldönteni, hogy a távolság megfelel vagy sem. Bocsi de már volt ilyen szituáció hogy messzinek találtak engem, és azt hitték úgy sem vállalom. Ezért ha felhívsz meg beszéljük. Zenei irányzat: diszkós, zene, lakodalmas mulatós zene, ha kell dobos bármikor hívj!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Veszprém
ID: #88992

 
Dobos zenekarban dobolna — Sziasztok 48 éves dobos vagyok és zenekarban szeretnénk dobos lenni. A lakhelyem azért nem érdekes egyenlőre, mert én szeretném eldönteni, hogy a távolság megfelel vagy sem. Bocsi de már volt ilyen szituáció hogy messzinek találtak engem, és azt hitték úgy sem vállalom. Ezért ha felhívsz meg beszéljük. Zenei irányzat: szvinges diszkós, pop, dallamos rock, lakodalmas mulatós zene, ha kell dobos bármikor hívj!

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Veszprém
ID: #88892

 
Dobos zenekarban dobolna — 47 éves dobos vagyok. Zenekarban vagy billentyűs mellet dobolnék. Stílus irányzat, diszkó, pop rock és egyéb. Bármikor hívható vagyok.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Veszprém
ID: #88356

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben