Telek, tanya, szántó (2)
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Eladó lakóövezeti építési telek Balatonrendesen — Eladó Balatonrendes belterületén egy építési telek Strand utcához közelebbi fele a Strand utca 4. sz. alatt. (hrsz: 285/1) Az eladni kívánt fél telek 634 m2. Utcafront: 21,75 m széles, hossza: 31,5 m. A telek két aszfaltos útról is megközelíthető: a Strand utcáról és a Gyöngyvirág utcáról. Így a két telekrészre az önálló bejárás egymás zavarása nélkül biztosított. A vasútállomás és a buszállomás sétálva 400 méterre található. LKE-03 övezeti besorolású (15% beépíthetőség), azaz egy-egy telekrészre akár 95 m2-es önálló házat is fel lehet építeni. A teljes telken két épülettömeg is elhelyezhető. Tulajdoni viszony: rendezett, tehermentes, jogtiszta Víz, villany, csatorna a telekhatáron. A meghitt Pálkövei strand - egyike a még megmaradt családias hangulatú fürdőhelyeknek - mindössze 700m-re található. A telek a 71-es főút Balaton felőli oldalán fekszik - gyermekeknek is biztonságos! A bor, a kultúra és a hajózás kedvelőinek ajánljuk ezt a helyet. A közelben található a Badacsony és Szent György-hegy, számos kirándulási és kulturális lehetőség, valamint a révfülöpi kikötő. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!

Irányár: 18 700 000 Ft
Név: Szabóné Simon Szilvia
Lakhely: Balatonrendes
Tel: +36303116642
E-mail: szasiszi@gmail.com
ID: #106923

 
 
A teljes méretű kép megtekintéséhez kattintson a képre!
Telek, szőlő — Várpalota mellett a Kis-Badacsonyban kb. 1500m2-s telek, házzal pincével kordonos szőlővel eladó. A telek ki lett véve a művelési ágazat alól, azonnal vihető.

Ez az apróhirdetés lejárt
Lakhely: Várpalota
ID: #88441

 
Weboldalunk sütiket használ. Az oldal böngészésével Ön automatikusan hozzájárul ehhez (a sütikről bővebben itt olvashat)
Rendben